Kur në Sarandë bëhej ART

Kur në Sarandë bëhej ART

Në një faqe Facebooku të quajtur "Shoqata Saranda" gjendet e postuar një foto me disa prej aktorëve dhe një ish-regjisor,...

Page 21 of 24 1 20 21 22 24

Popular Post