Now Reading
Post-COVID “shqyen” portën e Qafë Botës: së shpejti, 24 orë e hapur

Post-COVID “shqyen” portën e Qafë Botës: së shpejti, 24 orë e hapur

Punë ditësh dhe Qafë Bota do funksionojë me orar të pandërprerë 24-orësh. Data më e mundshme do të jetë 7 korriku dhe më e fundit e kësaj risie 30 gushti.

Deri më sot limiti ka qënë 7.00 – 22.00.

Këtë e bëri me dije në kanalin ERT të Janinës deputeti i Thesprotise i Demokracise se Re (NΔ) Vasilis Jogakas, i cili kishte një takim me ministrin pa portofol Jorgos Jerapetritis

Jogakas theksoi se nuk do të këtë kufizim në hyrje siç është deri sot (që numri është 250 veta në ditë).

Kjo do të thotë që do lehtësohet shumë lëvizja turistike po dhe ajo tregëtare. /sarandacity.al/

See Also

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.